Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo

Kvalité och tradition från Speyside i Skottland

Speyside i nordöstra Högländerna, från Nordsjökusten i norr till bergen i nationalparken Cairngorms i söder, är det verkliga hjärtat i skotsk whiskytradition. Här finner vi omkring hälften av landets destillerier, fler än 50 stycken på en yta ungefär lika stor som Skånes. The Glenlivet, Longmorn, Aberlour och Glenburgie är fantastiska representanter för denna tradition och passion.

The Glenlivet 18 YO

En mycket välbalanserad och mogen Single Malt, lagrad under minst 18 år på en kombination av amerikanska bourbon- och spanska sherryfat.

700 ml, Alk 40% 
Nr 538, 709 kr

Kan köpas här

Longmorn 16 YO

Komplex och fyllig whisky med djup smak av björnbär och eukalyptus med inslag av myntablad.

700 ml, Alk 48%
Nr 561, 705 kr

Kan köpas här

Aberlour A’bunadh

Djup och kraftfull med torkad frukt, mörk choklad, ingefära, apelsin och en lång, fyllig finish där den mörka chokladen rullar på tillsammans med toner av ek.

700 ml, Alk 59,8% 
Nr 445, 669 kr

Kan köpas här

Glenburgie 15 YO

Fruktig, mjuk och välbalanserad. Tropisk frukt där främst ananas framträder i sällskap av citrus. Vanilj och marsipan i avslutningen.

700 ml, Alk 40%
Nr 911, 399 kr

Kan köpas här

Hur är Speyside whisky?

Här skapas Single Malt av högsta kvalitet med fin variation i karaktär och smakprofil och med en gemensam nämnare i den fruktdrivna, orökta stilen. Single Malt för olika tillfällen – från lättare, blommig och balanserad till kraftfull och fyllig där sherryfaten tar stor plats och ger en fantastisk karaktär.

Vill du delta i våra digitala whiskyprovningar?

Det är enkelt och kostnadsfritt att ansluta sig till våra digitala whiskyprovningar. Vår svenska Whisky Brand Ambassador, Olof Noreus, håller spännande whiskyprovningar med fokus på The Glenlivet, Aberlour och Glenburgie men även andra teman från vår breda premiumportfölj. Provningarna ger en bra inblick i historia, produktion, whiskyserier och ni får många allmänna tips och rekommendationer.

Är du intresserad av att delta? Anmäl dig nedan!

PRS logo.jpg

Please enjoy our brands responsibly.
Contact us: info@pernod-ricard.com

Terms & Conditions | Privacy Policy | Responsibility Statement | Cookies