Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo

En känsla av Toskana i mat och vin

 Toskana är förvaltar en lång vinkultur och mattradition med genuina, italienska smaker. Druvan framför andra i regionen heter Sangiovese, den ger klassiska matviner med struktur.

I distriktet Chianti ligger Rocca di Montemassi, vingården som tillverkar vinet med samma namn. Med Rocca di Montemassi i glaset kan du tänka pasta och hitta känslan av Toskana.

Här hittar du vinet

DRUVAN & VINET

Modern produktion i klassisk anda.

MAT & VIN

Recept matchade till vinet

TRADITION & KULTUR

En toskansk tradItion att förvalta

Rocca di Montemassi är en klimatvänligare vingård

Att vara klimatsmart innebär något annat än att vara ekologisk. Vi på Rocca di Montemassi är mycket engagerade i en hållbar miljö och ett hållbart jordbruk, som uppfyller även social och ekonomisk hållbarhet enligt Equalitas standard. Vår egendom var bland de första i Italien att erhålla EQUALITAS CERTIFIERING.

PRS logo.jpg

Please enjoy our brands responsibly.
Contact us: info@pernod-ricard.com

Terms & Conditions | Privacy Policy | Responsibility Statement | Cookies