Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo

Minttu Twist Karamel

Nu lanseras den fjärde smaken i Twistserien från Minttu – Minttu Twist Karamel som blandar frisk mint med krämig kola i en lekfull flaska.

Kan köpas på Systembolaget

Minttu Twist Freakshake

Minttu Twist Karamel är en smaksättning som passar perfekt till den trendiga Freakshaken. En milkshake, drink och efterrätt i ett som under de senaste åren tagit sociala medier med storm. Hoppa på freakshaketåget med Minttus egna recept! För att ge olika karaktär på din skapelse, prova även smakerna Laqriz, Polka och Bubblegum i Minttu Twist-serien. Låt fantasin flöda och freak out!

Så här gör du vår Freakshake

50 ml Minttu Twist
50 ml Mjölk
2 Skopor vaniljglass
1 skopa is

Blanda ingredienserna i en mixer. Häll ned de mixade ingredienserna i ett glas. Tillsätt sedan vispgrädde och garnera med allt gott du kan tänka dig så som donuts, kakor, marshmallows eller godis.

 

PRS logo.jpg

Please enjoy our brands responsibly.
Contact us: info@pernod-ricard.com

Terms & Conditions | Privacy Policy | Responsibility Statement | Cookies