Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo

<<Tillbaka

Green Company of the Year 2019 och 2018

Utöver den outtröttliga passionen för hantverket, genomsyras Jacob’s Creek av sina miljöinitiativ. Genom ett gediget hållbarhetsprogram som följer FN:s hållbarhetsmål, har vi under de senaste 20 åren arbetat för en mer ekologisk odling och vinproduktion. Att vingårdarna drivs av sin alldeles egna solcellsinstallation och har ett eget vattenreningsverk är bara två exempel på hur vi arbetar med hållbarhet.

Och vi vågar säga att det gett resultat. Förutom att vi är Australiens marknadsledande vinproducent av ekologiska viner i Sverige, var vi dessutom först ut i vår storlek i Australien att använda oss av 100 % förnybar energi i vårt vineri. För att ytterligare minska koldioxidutsläppen och spara på jordens resurser, buteljerar vi dessutom våra viner på lättviktsflaskor gjorda på över 40 % återvunnet glas. Detta reducerar både utsläpp och förenklar frakter. Sedan vi startade vårt hållbarhetsprogram har vi en betydligt minskad vattenförbrukning i både vineri och vingård.

Vårt engagemang har resulterat i ett flertal priser för vårt hållbarhetsarbete. År 2019 och 2018 utsågs vi till ”Green Company of the Year” av The Drink Business, ett pris som uppmärksammar vinproducenter som anammat och genomsyrat sina produktioner genom hållbarhetstänk.

Jacob's Creek Organic Chardonnay
100% ekologiskt vin med fruktig, mycket frisk smak med inslag av fat, gula äpplen, persika, citrus och örter. Serveras till rätter av fisk eller fågel.

Kan köpas här

Jacob's Creek Organic Shiraz Cabernet
100% ekologiskt vin med fruktig smak med inslag av fat, björnbär, hallon, mörka körsbär, peppar, lakrits och örter. Servera gärna till grillat!

Kan köpas här


Jacob's Creek UnVined Riesling
Alkoholfritt vin med en fruktig, ungdomlig smak med liten sötma och inslag av päron, gröna äpplen, honungsmelon och lime. Serveras väl kyld till fisk och skaldjur.

Kan köpas här

Jacob's Creek UnVined Shiraz
Alkoholfritt vin med fruktig smak med inslag av fat, blåbär, hallon, vanilj och lakrits. Serveras rätter av ljust kött eller till vegetariska rätter.

Kan köpas här

PRS logo.jpg

Please enjoy our brands responsibly.
Contact us: info@pernod-ricard.com

Terms & Conditions | Privacy Policy | Responsibility Statement | Cookies