Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo

<<Tillbaka

Ekologiska viner formade av solen

Med över 170 års vinmakande i ryggsäcken, räknas Jacob’s Creek till en av Australiens mest betydelsefulla vinproducenter. Visionen är densamma idag som den var 1847, när vår grundare Johann Gramp planterade sin första vinranka längs sluttningarna vid floden Jacob’s Creek. Att producera klassiskt välsmakande viner som speglar den sanna karaktären i druvan och jorden den växer i.

Jacob’s Creek är en sann uppvisning av karaktäristisk vinproduktion från Australien. Landet är den sjätte största vinproducenten i världen, och kännetecknas av viner med en generös fruktighet och fräschör. Här produceras viner med influenser från hela världen och med hjälp av nya innovativa tekniker. Ett av de mest kända vindistrikten i Australien, Barossa, är även hemmet för Jacob’s Creeks omsorgsfulla vinproduktion.

Passionen för hantverket lyser igenom i varje steg av processen – hela vägen från ranka till buteljerad flaska. Produktionen hos oss börjar egentligen redan innan druvan plockats från rankan, när våra vinodlare och vinmakare provsmakar frukten för att fastställa den optimala tiden för skörd. Samma noggrannhet följer med i alla efterföljande steg i processen, från avstjälkning och pressning till jäsning, buteljering och lagring. Genom att invänta exakt rätt tidpunkt för varje individuellt steg, kan vi se till att våra viner upprätthåller samma höga kvalitet, varje gång.

Vårt tidlösa sortiment av röda, vita och mousserande viner produceras med miljö och människa i åtanke. Genom ekologisk druvodling kan vi se till att druvans naturliga karaktär kommer fram i vinet, och samtidigt värna om planeten. Vårt engagemang har gjort oss till marknadsledare inom produktion av ekologiska viner från Australien på den svenska marknaden.

Jacob's Creek Organic Chardonnay
100% ekologiskt vin med fruktig, mycket frisk smak med inslag av fat, gula äpplen, persika, citrus och örter. Serveras till rätter av fisk eller fågel.

Kan köpas här

Jacob's Creek Organic Shiraz Cabernet
100% ekologiskt vin med fruktig smak med inslag av fat, björnbär, hallon, mörka körsbär, peppar, lakrits och örter. Servera gärna till grillat!

Kan köpas här


Jacob's Creek UnVined Riesling
Alkoholfritt vin med en fruktig, ungdomlig smak med liten sötma och inslag av päron, gröna äpplen, honungsmelon och lime. Serveras väl kyld till fisk och skaldjur.

Kan köpas här

Jacob's Creek UnVined Shiraz
Alkoholfritt vin med fruktig smak med inslag av fat, blåbär, hallon, vanilj och lakrits. Serveras rätter av ljust kött eller till vegetariska rätter.

Kan köpas här

PRS logo.jpg

Please enjoy our brands responsibly.
Contact us: info@pernod-ricard.com

Terms & Conditions | Privacy Policy | Responsibility Statement | Cookies