Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo

Störst på ekologiska viner från Australien

Jacob’s Creek är marknadsledande av ekologiska viner från Australien på den svenska marknaden. Våra välsmakande viner produceras med särskild omsorg för druvans karaktär och dess specifika växtplats. Alltid med miljö, hållbarhet och hantverk som främsta fokus. Jacob’s Creek är klassikern som aldrig går ur tiden.

Kan köpas på Systembolaget

100% förnybar energi på vårt vineri


Vårt vineri drivs av 100 % förnybar energi. Det har det gjort ända sedan december 2019. Energin utvinns helt och hållet från solen – samma sol som hjälper våra druvor att mogna. Och som gör att vi kan fortsätta skapa välsmakande viner på ett hållbart sätt.

Läs mer här >>

Reducerar klimatavtrycket

För att reducera vårt klimatavtryck och fortsatt styra skutan mot en ännu mer hållbar vinproduktion, buteljerar vi alltid våra viner i lättviktsflaskor. Dessutom består över 40 % av våra flaskor av återvunnet glas.

Läs mer här >>

Australiensiska ekologiska viner

Våra viner produceras av ekologiska druvor från sydöstra Australien. Alltid med extra omsorg för den lokala regionen. Som en etablerad vinproducent producerar vi klassiska och ekologiska viner som går att lita på. Och vi gör det i sann australiensk anda: med brinnande intresse och kärlek till hantverket som grund.

Läs mer >>

Jacob's Creek Organic Chardonnay
100% ekologiskt vin med fruktig, mycket frisk smak med inslag av fat, gula äpplen, persika, citrus och örter. Serveras till rätter av fisk eller fågel.

Kan köpas här

Jacob's Creek Organic Shiraz Cabernet
100% ekologiskt vin med fruktig smak med inslag av fat, björnbär, hallon, mörka körsbär, peppar, lakrits och örter. Servera gärna till grillat!

Kan köpas här


Jacob's Creek UnVined Riesling
Alkoholfritt vin med en fruktig, ungdomlig smak med liten sötma och inslag av päron, gröna äpplen, honungsmelon och lime. Serveras väl kyld till fisk och skaldjur.

Kan köpas här

Jacob's Creek UnVined Shiraz
Alkoholfritt vin med fruktig smak med inslag av fat, blåbär, hallon, vanilj och lakrits. Serveras rätter av ljust kött eller till vegetariska rätter.

Kan köpas här

PRS logo.jpg

Please enjoy our brands responsibly.
Contact us: info@pernod-ricard.com

Terms & Conditions | Privacy Policy | Responsibility Statement | Cookies