Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo

J.Lohr Estates South Ridge Syrah

Vinpionjären på Kaliforniens Central Coast, J. Lohr, lanserar ett premium vin i Systembolagets fasta sortiment. J. Lohr South Ridge Syrah är producerat i Paso Robles AVA, San Luis Obispo County, CA.

Kan köpas på Systembolaget

Doft

Stor, kraftfull doft av björnbär och blåbär samt sylt på boysenbär flankas av toner av balsamvinäger och nyskuren pastrami samt en skön kryddighet av peppar och färsk mynta.


Smak


Fylligt, saftigt med balanserad syra och mjuk fin tanninstruktur. I smaken björnbär, blåbär, sötlakrits, mörk choklad, örter, svart thé, rökta charkuterier och en liten svartpepprighet i det saftiga och otroligt goda avslutet.

Passar till


Säsongens kötträtter och långkok men även till mustiga vegetariska rätter som till exempel risotto och pasta med kantareller.

Pris: 170 kr Volym: 750 ml Alkoholhalt: 14%

Vinet som är av hög kvalité fortsätter att utvecklas under två första år i flaskan, och kan lätt lagras i minst 8 år till. J.Lohr South Ridge Syrah passar perfekt till olika kötträtter, men även till mustiga vegetariska rätter. Med sina rötter under den varma kaliforniska solen, grundades den familjeägda vinproducenten J. Lohr för snart 50 år sedan av pionjären Jerry Lohr. Företaget har genom åren etablerat sig som en av branschens mest respekterade vinproducenter, med viner som kännetecknas av djärva och koncentrerade smaker fulla av liv.

Kan köpas på Systembolaget

PRS logo.jpg

Please enjoy our brands responsibly.
Contact us: info@pernod-ricard.com

Terms & Conditions | Privacy Policy | Responsibility Statement | Cookies