Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo

Anmälan har stänt för denna gången! Hör av dig till Björn Kjellberg, det kan finnas några platser kvar.

Gabe Bonfanti
Del Maguey Sessions pt. 3

 

Dags för vår tredje djupdykning i Del Maguey och mezcal. Den här gången gästas vi av Gabe Bonfanti som bär den ärofyllda titeln Director of Sustainability för Del Maguey Single Village Mezcal.

När det kommer till hållbarhet i allmänhet och det arbete Gabe leder i synnerhet, går det så mycket bredare och djupare än bara den miljöpåverkan själva produktionen har. Det handlar lika mycket om att stötta folket bakom mezcalen och bevara de ursprungskulturer som berikar Oaxaca som att säkra framtiden för såväl agave som för hantverksmässig mezcal. Vid sidan om detta har Gabe lett och dragit igång flera välgörenhetsprojekt och insamlingar lokalt i Oaxaca.

Läs mer om Gabe under anmälningsformuläret!

För att vara i spritbranschen kommer Gabe Bonfanti från en minst sagt annorlunda bakgrund. Efter en kandidatexamen i europeisk historia och konst i Kalifornien begav han sig till Europa för studier inom Freds- och konflikthantering vid universitet i Amsterdam. Därefter följde en tid i Piacenza i norra Italien där Gabe var drivande i Italiens baseballscen och agerade både coach och pitcher. 2013 bar det så äntligen av till Mexiko och arbete som projektledare och strateg kring globala hälso- och vårdfrågor i Guanajuato. Efter två år i den rollen hittade mezcal äntligen även Gabe och 2015 gick han in i Del Maguey och axlade rollen som Director of Sustainability.

Men misstro nu inte Gabes annorlunda bakgrund, han är en agave- och mezcalnörd ut i fingerspetsarna och har svar på frågor som du inte ens visste du ville ställa!

Del Maguey Vida

Kryddig med smaker av ingefära, bränt sandelträ och mandarin med en lång eftersmak

Läs mer

Del Maguey Chichicapa

Stor smakbild med både frisk och söt citrus, mynta och torkad frukt

Läs mer

Del Maguey Santo Domingo Albarradas

Tropisk frukt med toner av citrus och ett rent kryddigt avslut.

Läs mer

Del Maguey 100% Tobala

Stor smak av mango, muskot och söta plommon

Läs mer

PRS logo.jpg

Please enjoy our brands responsibly.
Contact us: info@pernod-ricard.com

Terms & Conditions | Privacy Policy | Responsibility Statement | Cookies