Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo

Vi är fullteckande! Anmälan är stängd för denna gången, välkommen att vara med vid senare tillfälle! 

Misty Kalkofen
Del Maguey Sessions pt. 2

Efter succén med första episoden av vår trio av samtal kring Del Maguey, Mezcal och Oaxaca är det nu äntligen dags för del två. Till premiären hade vi grundaren av Del Maguey, Ron Cooper som gäst och fick då höra om hans resa genom mezcal och vad som ledde fram till Del Maguey.

Den här gången kommer samtalet kretsa mer kring mezcalens egna historia och utveckling fram till idag och vidare.

Vi kommer även prata en hel del om det arbete kring social hållbarhet vi gör med Del Maguey för byarna, folket och kulturen i Oaxaca. Som gäst och huvudperson den här gången har vi nöjet att presentera ingen mindre än Misty Kalkofen.

Läs mer om fantastiska Misty Kalkofens under anmälningsformuläret!

Misty Kalkofen förgrundsfigur inom cocktailrenässansen

När det efter över 20 år bakom bardisken började bli dags för Misty att kliva ut framför baren fanns det bara ett enda varumärke hon kunde tänka sig att arbeta för, Del Maguey Single Village Mezcal. Då hon redan kände Ron presenterade hon sin idé och resten är, som man säger, historia.

Mistys roll och titel hos Del Maguey är kort och gott ”La Madrina”, eller gudmor. En titel som faktiskt säger det mesta om det arbete hon gör. Förutom utbildning och inspiration handlar det väldigt mycket om att nära och vårda såväl Del Maguey som den större kulturen bakom mezcal.

Utöver sitt arbete som gudmor åt Del Maguey har misty de senaste 25 åren hunnit med att skaka cocktails på sin hemstad Bostons främsta barer, skriva boken ”Drinking Like Ladies”, skapa en plattform och rörelse för välgörenhet och kvinnor i branschen med samma namn som nämnda bok. Vinna pris för Best American Cocktail Bar och bli nominerad som Best American Bartedner på Tales of the Cocktail. Och inte minst guidat 100-tals bartendrar och journalister i Oaxaca.

Eller som Jessica Blaine Smith från sajten Bartender Atlas beskrev Misty: This is one generous, kind and knowledgable woman, and she is definitely a big force in the industry!

Under vår sejour kommer Misty berätta mer om sitt arbete för Del Maguey och mezcal och lite hur allt en gång började nere i Oaxca. Hon kommer även berätta för oss varödr Santo Domingo Albarradas är hennes absoluta favoritplats i hela Oaxaca. Vad passar väl bättre då än att vi tillsamammans delar en copita Del Maguey från just den byn?

Anmäl dig redan nu för att säkra din plats och hinna få din mezcal tid. Anmäl dig via formuläret ovan!

Del Maguey Vida

Kryddig med smaker av ingefära, bränt sandelträ och mandarin med en lång eftersmak

Läs mer

Del Maguey Chichicapa

Stor smakbild med både frisk och söt citrus, mynta och torkad frukt

Läs mer

Del Maguey Santo Domingo Albarradas

Tropisk frukt med toner av citrus och ett rent kryddigt avslut.

Läs mer

Del Maguey 100% Tobala

Stor smak av mango, muskot och söta plommon

Läs mer

PRS logo.jpg

Please enjoy our brands responsibly.
Contact us: info@pernod-ricard.com

Terms & Conditions | Privacy Policy | Responsibility Statement | Cookies