Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo

Vinn en resa till Spanien

Upptäck den fantastiska världen av Campo Viejo i hjärtat av La Rioja

aaf.jpgaaf.jpg

Campo Viejos vingård är beläget i hjärtat av Rioja och drivs av tre kvinnor som alla delar passionen för hantverket bakom vintillverkningen. Vingården ligger 130 meter över havet med en fantastisk utsikt över floden Ebro. Här får du upptäcka och utforska hur Campo Viejos viner tillverkas, hela tiden med hänsyn till miljö och djurliv. Hållbarhet är en viktig del av Campo Viejos vintillverkning och de har bland annat sitt egna projekt inom biologisk mångfald. Att besöka Campo Viejo är ett minne för livet.

Detaljerad information om resan

Dag ett:

Ankomst till Bilbao airport. Incheckning på hotellet följt av en tur på Guggeinheimmuseet och utforskning av staden. Middag.

Dag två:

Utforska staden eller njut av en lugn dag på hotellet. Upp till er!

Dag tre:

Utcheckning på hotellet och transfer till Logroño city där ni checkar in på nytt hotell. Lunchen avnjuts på Campo Viejos vingård där ni bjuds på en extraordinär upplevelse och får lära er om vinproduktionen och hantverket bakom. På eftermiddagen kan ni utforska staden eller njuta av några lugna timmar på hotellet. Framåt kvällen serveras Tapas Crawl tillsammans med Campo Viejo-teamet.

Dag fyra:

Valfri aktivitet på förmiddagen följt av en guidad tur över klostret i byn LaGuardia.

Dag fem:

Transfer till San Sebastian för ny stad och hotell. Njut av egentid i staden som är känd för sina kulinariska upplevelser.

Dag sex:

Transfer till flygplatsen och hemfärd.