Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Sveriges bästa kaffedrink

För första gången i svensk historia arrangeras SM i Coffee in Good Spirit. Kom förbi tävlingen och ta del av goda cocktails tillsammans med Kahlúa, olika tastings, rolig underhållning och food trucks, varmt välkomna! OSA i länk nedan.

Klicka här för att osa till tävlingen.

Årets finalister är korade och den 8 maj är det dags för den svenska finalen. Du som besökare är varmt välkommen att närvara vid finalomgången. På plats finns Kahlúa och goda kaffedrinkar, tastings, underhållning och food trucks. Du behöver osa på länken ovan innan.

Vinnaren på söndag kommer att representera Sverige i den globala finalen i Milano i sommar. Nedan är de sex deltagare som tagit sig till den svenska finalen, stort grattis!

Lisen Green- Café Bar, Stockholm
Alexandros Ntatsos - A2 Coffee Tools, Stockholm
Lorenzo Sossa- Grand Hotel, Lund
Kascia Quinney - C/O, Malmö
Jacob Schaar – Aster, Malmö
Håkan Sävlind – Pascal, Stockholm