Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
barteam3.jpg

Aktivera ditt barteam

Tillsammans kan ni göra skillnad! Gör mörka november till en ljus månad med dina kollegor. Det finns många olika sätta att stötta Movember, nedan hittar ni tre exempel som vi hoppas kan ge lite inspiration för att komma igång.

barteam2.jpg

Odla en Mustach

Det mest uppenbara sättet att aktivera sig med Movember är att odla en mustasch och samla in pengar genom den. Det spelar ingen roll om du odlar fram en riktig Tom Selleck-mustasch eller om du bara får fram några enstaka fjun. Det är din ansträngning som räknas.

Du kan gå med i vårt Jameson Movember team och bli en del av vår kamp för mäns hälsa här: https://movember.com/t/teamjamesonsweden

Move For Movember

Om du av olika anledningar inte kan odla en mustasch. Oroa dig inte. Movember är en inkluderande välgörenhetsorganisation som vill ha med alla typer av människor. Med ‘Move For Movember’ förbinder du dig att gå eller springa 60 km under aktiveringsperioden. På så sätt samlar du också in pengar. Enklare än så blir det inte.

https://se.movember.com/get-involved/move

Donera pengar och öka medvetenheten

Hur som helst. Oavsett hur vi sprider kunskapen om Movember så får inte huvudbudskapet försvinna.
Även om det bara är en post i dina Sociala Media om att en vän deltar i Movember- rörelsen eller en liten donation till The Movember Foundation, så är alla små tillskott uppskattade i ansträngningen för kampen för mäns hälsa!