Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Inspiration

  • Typ

  • Genre

  • Sök

Matcha den perfekta GT:n med Björn Kjellberg

Centralisera drinken kring din gin - En rad olika kryddningar och smaksättningar gör gin till en mångsidig dryck som bjuder in till stor variation av tonics och garneringar

Läs mer

Inspireras av våra Roséviner

Läs mer

Inspiration till höstens cocktailmeny

Läs mer

Gin & Tonic med Björn Kjellberg

Långt före, och med all säkerhet även långt efter, min tid i branschen har Gin & Tonic helt ohotat varit den mest beställda och den mest sålda drinken i världens barer. En GT har spänt över generationer av drickare och har lika ofta varit ett säkert kort i brist på fantasi hos beställaren som när det finns en osäkerhet kring barens cocktailutbud. En av de kanske viktigaste anledningarna till framgången och tidlösheten är säkerligen den totala enkelheten: gin och tonic i ett glas med lite is och i rimligaste fall någon skiva citrusfrukt eller annan garnering.

Läs mer

Recept - Mat

Kryddig sill med vispat brynt smör

Läs mer

Recept - Mat

Räkburgare

Läs mer