Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Miltonduff web.jpg
Art. nr
318
Pris
449 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
40 %

Miltonduff 15 YO

Miltonduff grundades redan 1824 men trots destilleriets långa historia har det tidigare varit svårt att hitta officiella destilleributeljeringar härifrån då det mesta används som en av huvudmalterna i den världsberömda Blenden Ballantine’s. Denna Single Malt är lagrad i minst 15 år på amerikanska bourbonfat och stilen är orökt, blommig och fruktig med mild kryddighet.

 • Land

  Storbritannien, Skottland

 • Producent

  Chivas Brothers

 • Region

  Speyside

 • Doft

  Fyllig, fruktig och söt. Blommig med toner av citrus, persika, mjuk krämig toffee och rostade mandlar.

 • Smak

  Blommig och fruktig smak i balans med kryddighet i form av en lätt kanel- och lakritston.

 • Övrigt

  Upptäck det som tidigare varit dolt, den första officiella serien av Single Malt från Ballantine’s och Miltonduff-destilleriet. En spännande Single Malt-serie av fruktig, välgjord och mycket prisvärd whisky där vi vill visa upp de viktigaste byggstenarna i en av världens mest sålda skotska blendmärken, Ballantine’s.