Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Miltonduff web.jpg

Miltonduff 15 years old

399 kr,
art.nr. 318

Miltonduff gör solokarriär. Miltonduffdestilleriet är en av grundpelarna i Ballantine’s berömda blend. Nu presenteras den för första gången som officiell Single Malt-buteljering.

 • Land

  Skottland

 • Producent

  Chivas Brothers

 • Alkoholhalt

  40 %

 • Doft

  Blommig och fruktig.

 • Smak

  Blommig med mjuk frukt och subtila toner av kanel och lakrits. Mjuk med en lång, varm och något kryddigt avslut.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

318 700 ml 399 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

Ballantine’s har tillverkat klassiska och prisvinnande blends i över 190 år, men presenterar nu en jättenyhet i whiskyvärlden då man för första gången lanserar en officiell Single Malt från Miltonduff för den globala marknaden. I höst får därmed svenska whiskyälskare möjlighet att testa Single Malt från detta destilleri som länge tillverkat maltwhisky i det dolda.

En unik whisky, lagrad under minst 15 år, som präglas av den långa traditionen av fantastisk Single Malt från Speyside i nordöstra Skottland.