Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
The Glenlivet 21 yo Archive_6750
Avec
Art. nr
10499
Pris
1449 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
43 %

Whisky > Scotch Whisky

The Glenlivet 21yo Archive

En lyxig Single Malt med större djup efter lång lagring på en kombination av amerikanska bourbonfat och spanska sherryfat. Varje fat handplockas och kontrolleras noggrant för att godkännas för denna buteljering.

 • Land

  Skottland

 • Producent

  Chivas Bros. Ltd.

 • Region

  Speyside

 • Doft

  Komplex, djup med torkad frukt och sherryfat.

 • Smak

  Fyllig, komplex med mogen och torkad frukt med rostade nötter, krydda och en lång finish.

 • Övrigt

  Ett av de mest klassiska och populära skotska destillerierna, grundat redan 1824. Med en fot i tradition och en i att ständigt driva på utveckling och innovation. Ikonisk Speyside Single Malt och ett riktmärke för whisky från området, känd för sin fruktdrivna och välbalanserade husstil. Det första lagliga destilleriet i parish of Glenlivet, la till THE efter varumärkesregistrering på 1880-talet då många använde sig av Glenlivets namn för att rida på den etablerade kvalitetstämpeln.