Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
TGL18_web.jpg
Avec

Whisky > Scotch Whisky

The Glenlivet 18yo

709 kr,
art.nr. 543

En mycket välbalanserad och mogen Single Malt, lagrad under minst 18 år på en kombination av amerikanska bourbon- och spanska sherryfat. Ett mycket fint samspel mellan den mogna frukten och fattonerna.

 • Land

  Storbritannien, Skottland

 • Producent

  Chivas Bros. Ltd.

 • Alkoholhalt

  40 %

 • Doft

  Fyllig, mogen frukt och toffee.

 • Smak

  Välbalanserad med mogen fruktighet från apelsin som övergår i mer torkad frukt, finstämd kryddighet och fattoner med en lång finish.

Ett av de mest klassiska och populära skotska destillerierna, grundat redan 1824. Med en fot i tradition och en i att ständigt driva på utveckling och innovation. Ikonisk Speyside Single Malt och ett riktmärke för whisky från området, känd för sin fruktdrivna och välbalanserade husstil. Det första lagliga destilleriet i parish of Glenlivet, la till THE efter varumärkesregistrering på 1880-talet då många använde sig av Glenlivets namn för att rida på den etablerade kvalitetstämpeln.