Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
J.PWisers-packshot.jpg
Avec
Cocktail
Art. nr
422
Pris
233 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
40 %
Art. nr
422
Pris
127 kr
Volym
350 ml
Alkoholhalt
40 %

Whisky

J.P. Wiser's Triple Barrel 10 yo

J.P. Wiser’s 10 YO lagras i minst 10 år på tre olika sorters fat för att uppnå en komplex, mjuk och nyanserad doft och smak. Faten som används är ny amerikansk ek, amerikanska bourbonfat och kanadensiska whiskyfat. Spannmålsbasen utgörs av majs och råg.

 • Land

  Kanada

 • Producent

  Corby Spirit and Wine

 • Doft

  Komplex doft av karamell, torkad frukt, vanilj och mild kryddighet. Med en underliggande ton av gröna äpplen och päron.

 • Smak

  Mjuk och välbalanserad med honung, vanilj och karamell. Mjuk eftersmak av äpple, päron, torkad frukt och nyanserade kryddor.

 • Övrigt

  J.P. Wiser började destillera sin whisky i Ontario, Kanada, redan 1857, alltså innan Kanada var en självständig nation. 10 YO Triple Barrel är skapad för den europeiska marknaden och skiljer sig från mycket annan kanadensisk whisky då den anger en fast minimumålder för lagringstid. Whiskyn är skapad av vår Master Blender Dr. Don Livermore som passionerat driver på intresset för kanadensisk whisky runt om i världen. Buteljeras i miljövänliga PET-flaskor.