Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
J.PWisers-packshot.jpg
Avec
Cocktail

Whisky

J.P. Wiser's Triple Barrel 10 yo

231 kr,
art.nr. 422

J.P. Wiser’s Triple Barrel 10 yo är en Kanadensisk whiskey tappad på PET-flaska för minskad klimatpåverkan som finns i två storlekar - 700 ml och 350 ml.

 • Land

  Kanada

 • Producent

  Hiram Walter & Sons Limited

 • Alkoholhalt

  40 %

 • Doft

  Komplex doft av karamell, honungskola, vanilj, torkad frukt, råg ihop med kryddor och en underliggande ton av grönt äpple och päron.

 • Smak

  Rostad råg som kompletteras av en fin mjukhet, honung, kola, vanilj och karamell. Lång klingande eftersmak av äpple, päron, torkad frukt och nyanserade kryddor.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

422 700 ml 231 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

J.P. Wiser’s Triple Barrel 10 yo är lagrad på tre sorters fat för att uppnå en komplex och nyanserad smak. Ny amerikansk ek som ger en läcker smak av vanilj och karamell. Bourbonfat som tillför härliga toner av torkad frukt och kanadensiska whiskyfat som betonar jäst- och spannmålskaraktären. Whiskeyn är destillerad i koppar/kolonnpannor som ger en kryddig karaktär och lång eftersmak.