Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
FourRosesSmallBatch_web.jpg
Avec
Cocktail
Art. nr
2455
Pris
359 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
45 %

Whisky > Bourbon

Four Roses Small Batch Bourbon

Ambitionen med Small Batch är att skapa en perfekt s.k. ”sipping bourbon” med mjuk och mycket välbalanserad karaktär. Fyra olika bourbonrecept kombineras och faten tas efter en optimal lagring i minst 6-7 år.

 • Land

  USA

 • Producent

  Four Roses

 • Region

  Kentucky

 • Doft

  Mjuk krydda, rik fruktighet och toner av mild ek och karamell.

 • Smak

  Välbalanserat mjuk med mogna röda bär, torr kryddighet och vanilj. Lång och mjuk finish.

 • Övrigt

  Amerikansk kvalitetsbourbon tillverkad med samma passion sedan 1888. Master Distiller Brent Elliott är utsedd till bästa amerikanska Master Distiller 2020 av Whisky Magazine. Four Roses tillverkar tio olika bourbonrecept som sedan kombineras på bästa sätt i de olika utgåvorna för att nå den kvalitet och karaktär som eftersträvas. Fantastisk att använda i cocktails eller att dricka som den är, rent eller på is.