Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
fourrosessinglebarrel_web.jpg
Avec
Cocktail
Art. nr
85091
Pris
474 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
50 %

Whisky > Bourbon

Four Roses Single Barrel

Skapades av tidigare Master Distiller Jim Rutledge, som särskilt valde ut ett av Four Roses bourbonrecept för denna smakrika och fylliga bourbon. Faten har lagrats under minst 7-10 år och är med sitt innehåll av 35% råg en s.k. High Rye Bourbon vilket bl.a. ger en något kryddigare karaktär.

 • Land

  USA

 • Producent

  Four Roses Distillery

 • Region

  Kentucky

 • Doft

  Fyllig, blommig doft med toner av choklad, kryddor, lönnsirap och vanilj.

 • Smak

  Fyllig med mogna plommon och körsbär. Kryddig och lång finish.

 • Övrigt

  Amerikansk kvalitetsbourbon tillverkad med samma passion sedan 1888. Master Distiller Brent Elliott är utsedd till bästa amerikanska Master Distiller 2020 av Whisky Magazine. Four Roses tillverkar tio olika bourbonrecept som sedan kombineras på bästa sätt i de olika utgåvorna för att nå den kvalitet och karaktär som eftersträvas. Fantastisk att använda i cocktails eller att dricka som den är, rent eller på is.