Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Four Roses Bourbon_6830
Avec
Cocktail

Whisky > Bourbon

Four Roses Bourbon

284 kr,
art.nr. 502

Four Roses produktion av Bourbon startade redan 1888 och blev snabbt den mest sålda Bourbon i USA. Under 1950-talet började Four Roses säljas i övriga världen. I dagsläget är Four Roses bland de ledande Bourbonmärkena i Europa och i Japan den mest sålda Bourbon.

 • Land

  USA

 • Producent

  Four Roses Distillery

 • Alkoholhalt

  40 %

 • Doft

  Delikat, blommig doft med toner av choklad och vanilj.

 • Smak

  Smakrik bourbon med inslag av fat, vanilj och choklad. Eldig och söt eftersmak. Delikat avslutning med kraft.

Grundaren av Four Roses Distillery, Paul Jones Jr gav Four Roses Bourbon namnet för att hylla den sydstatsflicka som tackade ja till hans frieri och visade detta med att bära en bröstbukett i form av fyra rosor.

Lagras under minst fem år på nykolade amerikanska ekfat.

Four Roses Bourbon finns i Systembolagets Beställningssortiment och kan beställas i butik eller på systembolaget.se

www.fourroses.us

Inspiration

Recept - Dryck

Ciderhouse

Four Roses produktion av Bourbon startade redan 1888 och blev snabbt den mest sålda Bourbon i USA. Under 1950-talet började Four Roses säljas i övriga världen. Four Roses Bourbon har en delikat, blommig doft med toner av choklad och vanilj. Prova denna spännande drink med varm cider och bourbon!

Läs mer