Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Fourroses_web.jpg
Avec
Cocktail
Art. nr
502
Pris
297 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
40 %

Whisky > Bourbon

Four Roses Bourbon

En välgjord och mångsidig Kentucky Straight Bourbon där Four Roses samtliga tio bourbonrecept ingår. Lagras under minst fem år på amerikanska viteksfat och är en en fantastisk bas i klassiska bourbondrinkar.

 • Land

  USA

 • Producent

  Four Roses Distillery

 • Doft

  Blommig och fruktig med mild kryddighet och honungs- samt vaniljtoner.

 • Smak

  Mjuk med frukt, lätta fattoner och vanilj.

 • Övrigt

  Amerikansk kvalitetsbourbon tillverkad med samma passion sedan 1888. Master Distiller Brent Elliott är utsedd till bästa amerikanska Master Distiller 2020 av Whisky Magazine. Four Roses tillverkar tio olika bourbonrecept som sedan kombineras på bästa sätt i de olika utgåvorna för att nå den kvalitet och karaktär som eftersträvas. Fantastisk att använda i cocktails eller att dricka som den är rent eller på is.