Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
redbreast12_web.jpg
Avec
Art. nr
85555
Pris
634 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
40 %

Whisky > Irish Whiskey

Redbreast 12yo Single Pot Still

Vår signaturbuteljering i Redbreast-serien. Lagrad i minst 12 år på amerikanska bourbon- och spanska sherryfat där sherryfaten får stort utrymme och ger whiskeyn en fantastisk karaktär. En fylligare och kryddigare stil av irländsk whiskey.

  • Land

    Irland

  • Producent

    Old Midleton Distillery – Irish Distillers

  • Doft

    En komplex, kryddig och fruktig doft med inslag av rostad ek.

  • Övrigt
Inspiration

Recept - Dryck

Jameson Ginger & Lime med en twist

John Jameson grundade sitt Bow Street Distillery i Dublin år 1780 med ambitionen att frambringa världens bästa whiskey. John Jameson’s spirit of excellence lever kvar än idag och förklarar varför Jameson är världens mest sålda irländska whiskey. Jamesons whiskey är en medelfyllig, mjuk, smakrik och fruktig whiskey med viss sötma. Exceptionellt mjuk med lång, sammansatt eftersmak med inslag av frukt och choklad. Här är receptet på en uppfriskande whiskeydrink som innehåller både äpple och lime!

Läs mer