Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Art. nr
Restaurantsortiment
Volym
750 ml
Alkoholhalt
5 % %

Vin > Vitt

PWS Fiorita Moscato D’Asti DOCG 2020

Ett utomordentligt charmigt vin med blommig sötma, syrlig fräschör, spritzig bubblighet och blommig karaktär. Samt en klädsamt låg alkoholhalt.

 • Land

  Italien

 • Producent

  Premium Wine Selection

 • Region

  Asti

 • Druva

  Moscato

 • Doft

  ntensivt fruktig och inbjudande blommig doft av solmogen passionsfrukt, lime, vit persika, ananas och akaciahonung samt apelsinblom.

 • Smak

  Ett utomordentligt charmigt vin med blommig sötma, syrlig fräschör, pigg spritsighet och tropiskt fruktig karaktär. Passionsfrukt, citronsorbet, ananas, apelsinblom och liljor samt fräscha örtiga undertoner möter en klädsamt låg alkoholhalt på 5%. Sött, fjäderlätt och fräscht. Ljuvligt!

 • Vinifiering

  Druvorna skördas i början av september, vid perfekt mognad, för att sedan pressas försiktigt. Musten klaras, filtreras och jäser sedan i trycktank vid låg temperatur för att utvinna de charmiga blommiga och fruktiga nyanserna muscatdruvan har att erbjuda, samt även för att de fina bubblorna,moussen, ska bildas. 

 • Passar till

  Till färsk melon, jordgubbar eller mango. Till ljusa bakverk, gräddtårta, vitchokladpannacotta, mangosorbet eller pavlova med passionsfruktscurd.

 • Övrigt

  Premium Wine Selections team består av Silvano och Luigi Piacentini samt oenologerna Armando Vasco och Giorgio Barbero. Tillsammans väljer och utvecklar de viner från olika italienska regioner. Målet är att representera och erbjuda exklusivt prestigefyllda viner till utmärkt värde. Oenologerna samarbetar med experter som är specialiserade på olika stadier av vinframställningen och man följer på detta sätt druvan hela vägen från odling, urval och skörd, samt till lagring och buteljering av vinet. Man har en ständig teknisk övervakning och kvalitetskontroll för att garantera excellens för varje enskild produkt. Teknik kombineras på detta sätt med generationers erfarenhet inom vinframställning.  

  https://www.premiumwine.it/