Är du 25 år eller äldre?

pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
JC_EGV_CHARDONNAY.png

Jacob's Creek EVG Chardonnay - EKO

Jacob’s Creek Earth Vine Grape Chardonnay är en helt ekologisk modern chardonnay fylld med generösa smaker av citrusfrukter och en härlig underton av strukturerad mineral.

 • Doft

  Rik doft av äpple, citrus, tropisk frukt och mineral

 • Smak

  Torrt, fruktigt vin med inslag av tropiska frukter, äpplen, citrus, mineral och en ton av vanilj

 • Land

  Australien

 • Region

  South Eastern Australia

 • Alkoholhalt

  12,5 %

Volymer

Art. Nr 6295

Volym 750 ml

Pris 89 kr

Vingiganten Jacob’s Creek är sedan länge djupt engagerade i vår miljö. De har långtgående, tydliga och målinriktade planer för en ständig förbättring inom vinindustrin. De har stort fokus på att odla ekologiskt, en förbättrad flora och fauna ihop med stora insatser för en hållbar miljö.

Jacob's Creek Wines grundades av Johann Gramp som emigrerade från Tyskland till South Australia 1837. Tio år senare startade han sin verksamhet genom att plantera de första vinrankorna vid det lilla vattendraget Jacob’s Creek.

"Respect for the Roots and History of a Brand is Decisive"