Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
tabalisb_web.jpg
Art. nr
81293
Pris
99 kr
Volym
750 ml
Alkoholhalt
14 %

Vin > Vitt

Tabali Pedregoso Sauvignon Blanc Gran Reserva

Viña Tabali är belägen på en magisk plats i Limarí Valley med lämningar från indiankulturerna Molle och Diaguita. Med gedigna kunskaper och teknik tar man fram välsmakande viner av hög kvalité.

Sötma
Fyllighet
Fruktsyra
Köp på Systembolaget
 • Land

  Chile

 • Producent

  Viña Tabalí

 • Region

  Limarí Valley

 • Druva

  Sauvignon blanc

 • Doft

  Medelstor, frisk med inslag av grapefrukt och mineral.

 • Smak

  Frisk, medelstor och mycket fruktig med toner grapefrukt, krusbär och mineral.

 • Passar till

  Lättare fisk och skaldjursrätter samt till färskostar och getost

 • Övrigt

  Viña Tabali sträcker sig över en yta på 150 hektar och ligger i den hänförande Limarídalen, 24 km väster om staden Ovalle. Tack vare närheten till havet och de kalla nätterna överstiger temperaturen sällan 28 grader vilket är mycket fördelaktigt för vinodling. De långa somrarna låter druvorna mogna långsamt.

  Vinet är till 100 procent gjort på druvan sauvignon blanc. Druvorna plockas för hand, vanligtvis i mitten av februari. Jäsningen sker på rostfria tankar med en kontrollerad temperatur. Vinet har sedan mognat på ståltankar.

  Vinet finns i Systembolagets Beställningssortiment, det går enkelt att beställa det genom deras e-beställning systembolaget.se

  www.tabali.com