Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Confradeiro Branco_8086

Vin - Vitt

Confradeiro Branco

Sogrape Vinhos är ett familjeorienterat företag med internationell utblick. De fokuserar på att producera viner av bästa kvalitet, med stor innovation och är måna om att utveckla det portugisiska varumärkt globalt.

 • Färg

  Klar med stick av grönt

 • Doft

  Intensiv och stor doft av vit tropisk frukt och eleganta mineraltoner

 • Smak

  Komplex frukt med toner av mineraler med ett långt och elegant avslut

 • Passar till

  Utmärkt till matiga sallader, fisk och skaldjur eller bara för sig själv eller som apéritif.

 • Land

  Portugal

 • Region

  Douro, DOP Douro

 • Druva

  Viosinho, malvasia fina, gouveio

 • Alkoholhalt

  13%

 • Årgång

  2013

Volymer

Art. Nr 74551

Volym 750 ml

Pris 79 kr

Sogrape Vinhos föddes ur viljan och modet hos en grupp vänner i en svår ekonomisk- och politiska miljö 1942. De beslöt sig för att satsa allt på en visionär man med en stor vision. Att skapa och utveckla ett innovativt vinföretag med en skillnad, ett företag som skulle främja portugisiska viner i en global värld.

Denna vision tillhörde Fernando van Zeller Guedes, vars karaktär och kraftfulla personlighet banade väg för en lyckad satsning. En satsning som många från början trodde var dömt att misslyckas. Men Fernandos enastående framsynthet resulterade i ett av de första globala portugisiska vinvarumärkena - Mateus Rosé. Ett vin som idag säljs i över 120 länder.

Viljan att förnya och med en ambition att göra saker annorlunda med respekt för traditioner, värderingar, etik och ansvar markerade födelsen av en organisation som har visat sig kunna bevara sin grundares vision och anpassa sig till dagens föränderliga tider. I dag leds Sogrape av tredje generationen och är allt närmare sin grundares mål: att föra ut portugisiska vinvarumärken av världskvalitet.

Druvorna handplockades vid skörden på övre delarna och platåer i Douro dalen och avstjälkades och krossades försiktigt. Efter det fick druvorna jäsa i rostfria ståltankar i en temperatur mellan 16-18°C under ca 20 dagar. Varje druva förvarades sedan för sig i låg temperatur innan det efter noggrann provsmakning och selektering blandades och buteljerades till den färdiga blenden. Vinmakare är António Braga.

"Njutning, inspiration och ansvarsfullt drickande"