Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
California White_9330

Vin - Vitt

California White

Enkelt och välgjort vin på druvan colombard. Från Kalifornien i USA kommer det vita vinet med samma namn – California White. Ett enkelt och välgjort vin, en klassiker och trotjänare på svensk marknad.

 • Färg

  Ljusgul färg.

 • Doft

  Diskret, aningen jordig doft med inslag av äpple och mandel.

 • Smak

  Torr, aningen jordig smak med inslag av äpple och mandel.

 • Land

  USA

 • Region

  Kalifornien

 • Druva

  Colombard

 • Alkoholhalt

  12.5%

Volymer

Art. Nr 6369

Volym 3000 ml

Pris 189 kr

Art. Nr 6369

Volym 375 ml

Pris 39 kr

Art. Nr 6369

Volym 750 ml

Pris 59 kr


Kalifornien betraktas som paradiset för vin och vinodlare. Plantera någonting i den bördiga jorden och det börjar växa direkt. Det ständiga solskenet ger druvor med överlägsen smak och fyllighet.

California White är ett utmärkt vardagsvin från Central Valley i Kalifornien. Det är huvudsakligen gjort på colombard, en druva av franskt ursprung, som blivit en av Kaliforniens mest populära druvsorter.

Druvorna till California White kommer från Central Valley, där 4/5 av Kaliforniens viner produceras. California White är ett torrt, relativt friskt, medelfylligt och fruktigt vin som passar utmärkt som vardagsvin.
Sockerhalt 6 gram/liter
Användning Serveras vid 8-10°C som sällskapsvin. 

 

 

 

"Njutning, inspiration och ansvarsfullt drickande"