Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Picture 9 Lives Cab_2.png

Vin - Rött

Gato Negro 9 Lives Reserve Cabernet Sauvignon

Vinerna från Gato Negro ägs av Viña San Pedro som är en av de ledande vinerierna i Chile. Viña San Pedro grundades år 1865 av bröderna Bonifacio och José Gregorio Correa Albano. Dessa bröder planterade tidigt sticklingar av franska druvsorter och blev starka pionjärer i Chile. De är också männen man ska tacka för att man idag är helt befriad från den fruktade vinlusen eftersom stockarna importerades innan skadedjuret slagit till i Europa. Viña San Pedro satsar hårt på att utveckla sina viner och söka nya vinområden och druvor i kombination för att hitta det unika i varje distrikt. Ett dedikerat team och vingårdar över hela Chile ger fantastiska viner.

 • Doft

  Rubinröd färg, aromatisk, generös och mogen mörk frukt.

 • Smak

  Rik smak av körsbär, ihop med toner av svartpeppar, svart te och delikat vanilj.

 • Passar till

  Gott till grillat mörkt kött, mustiga grytor, kyckling och ostar.

 • Land

  Chile

 • Region

  Central Valley

 • Druva

  95% cabernet sauvignon, 5% syrah

 • Alkoholhalt

  13,5%

 • Årgång

  2017

Volymer

Art. Nr 72374

Volym 750 ml

Pris 80 kr

Detta goda vin är gjort till 95% av cabernet sauvignon och 5% syrah. Druvorna kommer från utvalda vinstockar i Central Valley och skördades nattetid under mars-april 2016. Vinet har fått jäsa under 24-28°C i temperaturkontrollerade ståltankar.

Hitta Gato Negro 9 Lives Cabernet Sauvignon Reserve på Systembolaget

www.sanpedro.cl

"Make a New Friend Every Day"