Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Ysois_web.jpg
Art. nr
Restaurangsortiment
Volym
750 ml
Alkoholhalt
13 %
Restaurangsortiment
Ladda ner produktblad

Vin > Rött

Ysios Reserva

Bodegas Ysios har sedan grundandet blivit något av ett flaggskepp för ”den nya Riojan”. Bodegans filosofi är att endast framställa ett vin, Ysios Reserva, med modern teknik och nytänkande. Den spännande byggnaden ligger utanför den lilla byn Laguardia i Rioja Alavesa och rymmer ett vineri med toppmodern utrustning. Arkitekt är spanjoren Santiago Calatrava. En man berömd över hela världen och inte minst för oss svenskar med Turning Torso i Malmö

Fyllighet
Fruktsyra
Strävhet
 • Land

  Spanien

 • Producent

  Bodegas Campo Viejo

 • Region

  Rioja

 • Druva

  Tempranillo

 • Doft

  En stor och härlig fruktig doft fylld med vilda bär, plommon och björnbär. Inslag av kaffe och vanilj.

 • Smak

  Ett fräscht och fruktigt vin med sammetslena tanniner och en balanserad syra. I eftersmak kommer kaffe och plommon igen.

 • Passar till

  Passar till nöt, lamm, vilt och allehanda ostar.

 • Övrigt

  Druvorna till Ysios Reserva skördas för hand från de tre egna vingårdarna på totalt 50 ha. De flesta vinstockar som använts är relativt gamla, mellan 35-50 år. I vinet finns även druvor från vinrankor äldre än 70 år och dessa blandas med yngre druvor, allt för att få den rätta kombination av ung och gammal frukt. Vinet lagras i 14 månader på ekfat, varav halva tiden i franska ekfat och halva tiden i amerikanska fat. Vinet får sedan vila i tjugo månader på flaska innan vinmakaren bestämmer att den är perfekt att avnjutas.

  www.ysios.com