Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
1064151.jpg
Art. nr
86620
Pris
3099 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
40 %

Havana Club Union

Ett samarbete mellan Havana Clubs Maestro Ronero och den ansedda cigarrmästaren Fernando Frenandez Milian (Cohiba). Ekfaten väljs ut specifikt för att ge en karaktär som ska matcha Cohibas cigarrer.

 • Land

  Kuba

 • Producent

  Havana Club

 • Doft

  Rik och aromatisk med toner av citrus, kokos, torkad frukt, mild rök och kaffe.

 • Smak

  Mjuka ekfatstoner med subtila inslag av söt vanilj, choklad och torkad frukt. Fyllig, aromatisk eftersmak.

 • Övrigt

  Columbus siktade Kuba för första gången den 28 oktober 1492 och med européerna kom också sockerrören. Det kubanska klimatet och den fertila jorden visade sig vara perfekt för sockerrörsodling och 1850 levererade landet en tredjedel av världens socker. Havana Club representerar Kuba och landets extraordinära tradition av romtillverkning, präglat av landets historia, geografi, klimat och folk. Tillverkas till 100% av kubanska sockerrör. Kubanska cocktails förtjänar en kubansk rom av högsta kvalitet.