Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
1064151.jpg

Havana Club Union

2950 kr,
art.nr. 86620

Havana Club Cohíba Atmospheres Unión är en ikonisk rom framtagen av Maestro del Ron Cubano Asbel Morales från Havana och cigarrsommeliern Fernando Fernández. En komplex produkt där varje rom har en egen lagringsprocess innan de blandas mycket varsamt.

 • Land

  Kuba

 • Producent

  Havana Club

 • Alkoholhalt

  40 %

 • Doft

  Aromatisk doft av elegant ek och rökiga toner med subtila toner av citrus, kokos, torkad frukt och kaffe.

 • Smak

  Mjuka toner av ek som ackompanjeras av söt vanilj, choklad, torkad frukt och en lång, intensiv aromatisk eftersmak.

I Havana Clubs ikoniska kollektion återfinns Havana Club Cohíba Atmospheres Unión, en unik rom som återspeglar den kubanska kulturen på ett smått fantastiskt sätt.

Havana Club Cohíba Atmospheres Unión är företagets första rom som är speciellt framtagen för cigarrkonnässörer. Det är en rom som Maestro del Ron Cubano Asbel Morales har, tillsammans med cigarrsommeliern Fernando Fernández, tagit fram. Don Asbel var mycket inspirerad av hur tobaksbladen åldras, blandas och lagras när han gjorde Unión. Rommens rökiga toner, elegant torkad frukt, choklad och det aromatiska avslutet passar perfekt till Fernandos komplexa cigarr Cohiba Siglo VI.

Havana Club Cohíba Atmospheres Unión och Cohiba Siglo VI är två produkter som båda representerar ett tydligt uttryck av en unik jordmån och autentisk tradition på Kuba. Deras delade ursprung gör dem till självklara partners.

Varje rom har en egen lagringsprocess för att få fram alla smaker innan den blandas mycket varsamt. Det är de mycket speciella förutsättningarna i det tropiska klimatet och den helt naturliga lagringen som gör att rommen får både en lätthet och fräschhet i kombination med komplexitet och elegans.