Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
L Ór de Jean Martell_6491
Avec

Cognac

L'Or de Jean Martell

kr,
art.nr. Restaurangsortiment

Jean Martell kom till Frankrike 1715. Han började sin karriär som diverse handlare där cognac ingick i sortimentet. Han gifte sig två gånger, båda gångerna med medlemmar i cognacsfamiljer, och kom på så sätt ytterligare in i cognacshandeln. Efter fem år hade Jean Martell lyckats så bra att han exporterade 40 000 fat årligen. År 1815 bestämde sig hans arvingar för att koncentrera sig enbart på den lyckade handeln med cognac.

 • Land

  Frankrike

 • Producent

 • Alkoholhalt

  40 %

 • Doft

  En elegant, komplex doft med inslag av bergamott och pomerans.

 • Smak

  En mycket rik smak, där pomerans, valnötter, nejlika och kanel öppnar ett spektrum av smaker som endast uppkommer av de allra mest vällagrade vindestillat från de bästa områdena.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

Restaurangsortiment 700 ml kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

L'Or de Jean Martell är en blandning av ett hundratal lagrade vindestillat, allt från ett par år upp till ett hundratal. Det är den absolut bästa blandningen från de mest förnäma områdena i Grand Champagne. Dessa unika droppar presenteras i en dekanteringskaraff av finaste kristall. Mer fulländad cognac blir svårt att finna.

Martell räknas som det äldsta av de stora internationella Cognacshusen.

www.martell.com