Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Kahlúa_6421
Avec
Dessert

Likör

Kahlúa

259 kr,
art.nr. 767

Kahlúa framställs av finaste Arabica kaffebönor som rostas och blandas samman med rom sockerrörssprit och sötas med vanilj för att få fram den unika smaken utmärkande för Kahlúa.

 • Land

  Mexico

 • Producent

 • Alkoholhalt

  20 %

 • Doft

  Nyrostade kaffebönor, vanilj.

 • Smak

  Exotisk kaffesmak i kombination med lätt vaniljsötma och kryddor.

Serveras kyld som avec, till dessert (en mycket passande kombination är Kahlúa ihop med Tiramisu) eller som drinkingrediens. Här följer exempel på tre Kahlúa-klassiker:

Kahlúa Black Russian
Häll upp lika delar Kahlúa och vodka i ett glas över is.

Kahlúa White Russian
Häll upp lika delar Kahlúa och vodka i ett glas över is. Toppa med iskall mjölk.

Kahlúa Vanilla Russian
Häll upp lika delar Kahlúa och vaniljvodka i ett glas över is. Toppa med iskall mjölk.

Kahlúa är idag en internationell storsäljare, använd och omtyckt av bartenders världen över.

Káhlua på Systembolaget

www.kahlua.com

Inspiration

Recept - Dryck

Kahlúa White Russian

Kahlúa framställs av finaste Arabica kaffebönor som rostas och blandas samman med rom sockerrörssprit och sötas med vanilj för att få fram den unika smaken utmärkande för Kahlúa. Kahlúa har en doft av nyrostade kaffebönor, vanilj och har en exotisk kaffesmak i kombination med lätt vaniljsötma och kryddor. Här är receptet på den klassiska drinken White Russian med Kahlúa, vodka och grädde. Drinken är drinkarnas filmstjärna!

Läs mer