Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
kahlua_web.jpg
Avec
Dessert

Likör

Kahlúa

259 kr,
art.nr. 767

Med ursprung från Mexiko, har Kahlúa blivit världens bäst säljande kaffelikör. Sedan 1936 står Kahlúa för ett rikt och färgglatt arv, något helt unikt. Passar perfekt i en trending kaffedrink som Espresso Martini, eller i klassikern White Russian.

 • Land

  Mexico

 • Producent

 • Alkoholhalt

  20 %

 • Doft

  Nyrostade kaffebönor, vanilj

 • Smak

  Exotisk kaffesmak i kombination med lätt vaniljsötma och kryddor.

Kahlúa framställs av de finaste Arabica-kaffebönorna, som rostas och blandas samman med rom, sockerrörssprit, och sötas med vanilj, för att få fram den unika smaken som är utmärkande för Kahlúa.

Inspiration

Recept - Dryck

Kahlúa White Russian

Kahlúa framställs av finaste Arabica kaffebönor som rostas och blandas samman med rom sockerrörssprit och sötas med vanilj för att få fram den unika smaken utmärkande för Kahlúa. Kahlúa har en doft av nyrostade kaffebönor, vanilj och har en exotisk kaffesmak i kombination med lätt vaniljsötma och kryddor. Här är receptet på den klassiska drinken White Russian med Kahlúa, vodka och grädde. Drinken är drinkarnas filmstjärna!

Läs mer