Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Havana Club Máximo Extra Añejo_8138
Avec

Rom

Havana Club Máximo Extra Añejo

kr,
art.nr. Restaurangsortiment

Den 27 oktober 1492 siktar Christopher Columbus Kubas kust, han hänförs av dess skönhet och mystik. Med sig har Columbus sockerrör från Asien som han planterar i Kubas välmående jordmån. Det visar sig att mikroklimatet på Kuba är perfekt för odling av sockerrör och produktionen ökar kraftigt under århundradena. Kubanerna lärde sig snabbt att man kan använda sockerrören till att göra alkohol och 1878 slogs dörrarna upp till Havana Clubs destilleri. Resten är en romhistoria utan dess like.

 • Land

  Kuba

 • Producent

  Havana Club

 • Alkoholhalt

  40 %

 • Doft

  En intensiv doft med balanserade ektoner, lätt rökighet och subtila toner av päron, kokos och torkad frukt.

 • Smak

  Sammetslen och samtidigt robust med toner av ek, mörk choklad och vanilj.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

Restaurangsortiment 70 ml kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

Havana Club Máximo Extra Añejo är pärlan i Hanvan Clubportföljen. Denna rom är gjord på en blanding av de äldsta och finaste lagrade agueardienten på Kuba.Varje flaska är handblåst och numrerad av glasdesignern Paul Miller.

Havana Club Máximo Extra Añejo ska avjutas ren och helst av romkonnäsörer. Asbel Morales, ”El Maestro Ronero” Havana Club´s chefsdestillatör.

Havana Club är den mest kända romen på Kuba och i övriga världen och de bevarar stolt den kubanska traditionen i romtillverkningen.


http://www.havana-club.com/