Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Havana_maximo_web.jpg
Avec
Art. nr
Restaurangsortiment
Volym
70 ml
Alkoholhalt
40 %

Rom

Havana Club Máximo Extra Añejo

Gjord på en blandning av den äldsta och finaste lagrade romen på Kuba. Endast tusen flaskor tillverkas varje år. Flaskorna är handblåsta och numrerade av glasdesignern Paul Miller. Avnjuts ren. Eftertraktad av romkonnässörer.

 • Land

  Kuba

 • Producent

  Havana Club

 • Doft

  Intensiv med balanserade ektoner, lätt rökighet, subtila toner av päron, kokos och torkad frukt.

 • Smak

  Sammetslen och samtidigt robust med inslag av ek, mörk choklad och vanilj. En varm och lång finish med mild kryddighet.

 • Övrigt

  Columbus siktade Kuba för första gången den 28 oktober 1492 och med européerna kom också sockerrören. Det kubanska klimatet och den fertila jorden visade sig vara perfekt för sockerrörsodling och 1850 levererade landet en tredjedel av världens socker. Havana Club representerar Kuba och landets extraordinära tradition av romtillverkning, präglat av landets historia, geografi, klimat och folk. Tillverkas till 100% av kubanska sockerrör.


  http://www.havana-club.com/