Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Havana Club Seleccion de Maestrós_6462
Avec

Rom

Havana Club Selección de Maestros

409 kr,
art.nr. 87535

Havana Clubs Maestros Roneros väljer ut den bästa lagrade rommen de har i sina lager på Kuba. För att få den exceptionella kvalitet och karaktär som slutprodukten kräver väljs dessutom speciella ekfat ut, fat med egenskaper som ger drycken än en mer aromatisk karaktär.

 • Land

  Kuba

 • Producent

 • Alkoholhalt

  45 %

 • Doft

  Lätt karamell, arrak, kryddighet och trä.

 • Smak

  Rund och komplex, karamell, kakao, kaffe och söt tobak.

Havana Club Selección de Maestros lagras under de naturliga förutsättningar som finns på Kuba.

Det tropiska klimatet i regionen gör att såväl ekfat som dryck får en intensivare utväxling än om den hade förvarats i ett svalare klimat. För att nå slutresultatet görs ännu en selektering, komponenterna blandas med perfektion och buteljering sker därefter direkt från fatet.

Asbel Morales, ”El Maestro Ronero” Havana Club´s chefsdestillatör

Havana Club Seleccion de Maestros finns i Systembolagets beställningssortiment och kan enkelt beställas på systembolaget.se

www.havana-club.com