Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
HCSDM_web.jpg
Avec
Art. nr
87535
Pris
424 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
45 %

Rom

Havana Club Selección de Maestros

För att skapa Selección de Maestros väljer Havana Clubs Maestro Ronero sin finaste rom och låter den lagras vidare i fat som ger extra kraftfull karaktär. Buteljerad direkt från fat för en önskvärd komplexitet. All rom i blandningen har lagrats i minst tio år.

 • Land

  Kuba

 • Doft

  Lätt karamell, arrak med kryddighet och rostade pecannötter.

 • Smak

  Fyllig och komplex med toner av kakao, kaffe, lätt kryddighet, inlagd frukt, söt tobak och mild ek.

 • Övrigt

  Columbus siktade Kuba för första gången den 28 oktober 1492 och med européerna kom också sockerrören. Det kubanska klimatet och den fertila jorden visade sig vara perfekt för sockerrörsodling och 1850 levererade landet en tredjedel av världens socker. Havana Club representerar Kuba och landets extraordinära tradition av romtillverkning, präglat av landets historia, geografi, klimat och folk. Tillverkas till 100% av kubanska sockerrör. Kubanska cocktails förtjänar en kubansk rom av högsta kvalitet.

  www.havana-club.com