Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
HCespecialNEWweb.jpg
Avec
Cocktail
Art. nr
70181
Pris
269 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
40 %

Rom

Havana Club Añejo Especial

En blandning av rom från olika årgångar. Havana Clubs Maestro Ronero väljer ut fat med olika lagringstid för att ta tillvara på den ljusa rommens fräschör i kombination med den mörka rommens rondör och fatkaraktär. Skapad för att vara den ultimata romen i en Cuba Libre.

 • Land

  Kuba

 • Producent

  Havana Club

 • Doft

  En intensiv doft av sockerrör, mild ek, honung, vanilj och kanel.

 • Smak

  Havana Club Añejo Especial är en intensiv rom med tydlig eftersmak. Likväl behåller den en karakteristisk lätthet à la Havana Club rom. Frukttoner i balans med söt vanilj, lätt krydda och mild ek.

 • Övrigt

   

  Add more Cuba to your Cuba Libre! 
  4-6 cl Havana Club Añejo Especial
  Cola
  Färsk lime

  Välj ett högt glas, fyll glaset med is och tillsätt Havana Club Añejo Especial. Fyll på med Cola och pressa två limeklyftor över drinken.

  Havana Club Añejo Especial finns i Systembolagets beställningssortiment och kan enkelt beställas på systembolaget.se

  www.havana-club.com

Inspiration

Recept - Dryck

Havana Club Cuba Libre

Havana Club Añejo Especial är en blandning av rom från olika årgångar. Havana Club’s Maestro Ronero väljer ut fat med olika lagringstid för att ta tillvara på den ljusa rommens fräschör i kombination med den mörka rommens rondör och fatkaraktär. Havana Club Añejo Especial har en tydlig sockerrörssötma med inslag av honung, vanilj och kanel. Lång, kryddig eftersmak med härlig sötma. Receptet på den populära drinken Cuba Libre hittar du här!

Läs mer

Recept - Dryck

Havana Club Daiquiri

Läs mer