Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Carlshamns Flaggpunsch Original_6389

Likör

Carlshamns Flaggpunsch Original

Svenskarna uppfann punschen, och det är till övervägande delen vi som dricker den. Från 1700-talet och fram till mitten av 1900-talet dracks det stora mängder punsch i Sverige, mer än femton gånger så mycket per person som i dag.

 • Doft

  Stor doft med tydlig karaktär av arrak och apelsinskal.

 • Smak

  Fyllig, rik och frisk arrakskaraktär med balanserad sötma.

 • Land

  Sverige

 • Alkoholhalt

  26 %

Volymer

Art. Nr 588

Volym 500 ml

Pris 161 kr

Art. Nr 588

Volym 200 ml

Pris 80 kr

Till stor del berodde detta på att punschen lanserades ungefär samtidigt som hembränningen periodvis var förbjuden. Drycken var inte heller förknippad med kön eller klass - alla kunde dricka punsch. Punschsorterna var många och skilde sig åt med innovativa namn som Telefon-punsch, Hushålls-punsch, Kavalleri-punsch och till och med Sport-punsch och Bil-punsch.

Denna punsch innehåller endast arrak (ingen rom), och själva arraken är lagrad på fat.

Carlshamns Flaggpunsch på Systembolaget

"Respect for the Roots and History of a Brand is Decisive"