Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Sour Apple Pucker_392x1024px_E_NR-2445.JPG
Avec
Dessert
Cocktail
Art. nr
80725
Pris
169 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
15 %

Likör

Pucker Sour Apple

Pucker Sour Apple har frisk och syrlig smak av saftiga gröna äpplen. Den påtagliga syran och lena sötman gör Pucker Sour Apple lika perfekt som shot som smakgivare i en mängd olika drinkar. De Kuypers serie av sötsyrliga likörer kallad Pucker visar återigen på De Kuypers innovationsanda, och sätter ännu en ny standard för shots och drinkingredienser.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Doft

  Frisk och intensiv doft av grönt äpple

 • Smak

  Mycket syrlig och frisk smak av grönt äpple med balanserad sötma

 • Övrigt

  De Kuyper är ett av Nederländernas äldsta familjeföretag. Företaget grundades redan 1695 av tunnbindare Petrus De Kuyper och hans hustru Anna Custer. Under 1750-talet gick man från att tillverka tunnor till att bli spritproducenter. Från början genever, men senare även gin och slutligen likörer, som har blivit familjens huvudgren. Idag är man både störst och världsledande inom produktionen av cocktaillikörer. Samtliga likörer är tillverkade med äkta smaksättningar av de olika frukter, bär, örter och kryddor som de olika serierna rymmer.