Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Raspberry Pucker_392x1024px_E_NR-2446.JPG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

Pucker Raspberry

159 kr,
art.nr. 81223

Pucker Raspberry har en söt smak av mogna hallon som möts upp av en påtaglig, men frisk och fruktig syra. Pucker Raspberry passar lika perfekt som shot som smakgivare i en mängd olika drinkar. De Kuypers serie av sötsyrliga likörer kallad Pucker visar återigen på De Kuypers innovationsanda, och sätter ännu en ny standard för shots och drinkingredienser.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  15 %

 • Doft

  Frisk och intensiv doft av mogna hallon

 • Smak

  Söt hallonsmak med mycket frisk syrlighet

De Kuyper är ett av Nederländernas äldsta familjeföretag. Företaget grundades redan 1695 av tunnbindare Petrus De Kuyper och hans hustru Anna Custer. Under 1750-talet gick man från att tillverka tunnor till att bli spritproducenter. Från början genever, men senare även gin och slutligen likörer, som har blivit familjens huvudgren. Idag är man både störst och världsledande inom produktionen av cocktaillikörer. Samtliga likörer är tillverkade med äkta smaksättningar av de olika frukter, bär, örter och kryddor som de olika serierna rymmer.