Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Raspberry Pucker_392x1024px_E_NR-2446.JPG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

Pucker Raspberry

156 kr,
art.nr. 81223

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  15 %

 • Doft

  Stor och frisk med intensiv hallonkaraktär.

 • Smak

  Söt, fruktig och mycket frisk med intensiv karaktär av hallon.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

81223 700 ml 156 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

 

Raspberry Pucker är en söt och sur blandning. Det börjar med smaken av mogna och saftiga hallon och slutar med en fruktig eftersmak. Drick ren över is, i en martini-cocktail eller som en longdrink med mycket is och en skvätt lemonade.