Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
PER_Peachtree.jpg
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

Peachtree

179 kr,
art.nr. 86533

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  20 %

 • Doft

  Fruktig med tydlig karaktär av persika och inslag av citrus.

 • Smak

  Välbalanserad söt smak av persika och citrus.

 

Kristallklar, lätt, sprängfylld med smak av trädmogna persikor. En perfekt likör att blanda till det mesta eller hälla över desserter. Peachtree är den exklusiva vita persikan, som ger bartenders många unika och spännande möjligheter att blanda.