Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
PER_Peachtree.jpg
Avec
Dessert
Cocktail
Art. nr
86533
Pris
189 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
20 %

Likör

Peachtree

Peachtree lanserades 1984 och gjorde snabbt De Kuyper till ledande i USA. Med sin vattenklara färg och elegant söta smak av persikor som fått mogna på trädet gav Peachtree upphov till en helt ny kategori av likörer och shots. Idag är Peachtree tveklöst världens bäst säljande persikolikör och finns i över 100 länder.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Doft

  Fruktig doft med tydlig solmogen persika

 • Smak

  Frisk och fruktig med saftiga persikor och spår av citrus

 • Övrigt

  De Kuyper är ett av Nederländernas äldsta familjeföretag. Företaget grundades redan 1695 av tunnbindare Petrus De Kuyper och hans hustru Anna Custer. Under 1750-talet gick man från att tillverka tunnor till att bli spritproducenter. Från början genever, men senare även gin och slutligen likörer, som har blivit familjens huvudgren. Idag är man både störst och världsledande inom produktionen av cocktaillikörer. Samtliga likörer är tillverkade med äkta smaksättningar av de olika frukter, bär, örter och kryddor som de olika serierna rymmer.