Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
Minttu_twist_bubble.png
Avec
Dessert
Cocktail
Art. nr
82957
Pris
149 kr
Volym
500 ml
Alkoholhalt
16 %

Likör

Minttu Twist Bubblegum

Även om det inte går att blåsa bubblor med Minttu Twist Bubblegum, så smakar det som att det borde gå, friskt mintigt, roligt och lagom sött. Minttu Twist är ett lekfullt tillskott till Minttufamiljen med en något lägre alkoholhalt. Den karaktäristiska pepparmyntan är självklart med, men får här mer agera kompband åt nya spännande twistar.

 • Land

  Finland

 • Producent

  Minttu

 • Doft

  Söt doft av klassiskt bubblegum med ton av mint

 • Smak

  Tydlig smak av bubblegum med välbalanserad sötma och mynta

 • Övrigt

  Minttu produceras i Turku i södra Finland. Produktionsanläggningen är miljöcertifierad enligt ISO 14001 och drivs till 100% av finsk vindkraft. För att säkerställa kvaliteten och garantera konsumenten den äkta Minttu-upplevelsen måste varje produkt gå igenom hela 40 olika laboratorieanalyser och kvalitetstester. Idag består släkten Minttu av tre olika familjer: Minttu, som med sina 4 olika smaker är grunden till allt, Minttu Twist, vars medlemmar med något lägre alkoholhalt öppnar dörren för nya, fräscha smakupplevelser och slutligen Minttu Cool Mint Choco som är en färdigblandad dryck gjord på klassikern Minttu och chokladmjölk.