Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
mandarina napoleon.jpg

Likör

Mandarine Napoléon

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Doft

  Intensiv mandarinkaraktär.

 • Smak

  Ren koncentrerad smak av mandariner.

 • Land

  Nederländerna

 • Alkoholhalt

  38 %

Volymer

Art. Nr 678

Volym 500 ml

Pris 259 kr

 

Som den är, serverad på is eller i en cocktail: Mandarin Napoléon erövrar allt i natten. Här upplever du den imponerande rika smaken av sicilianska mandarin-apelsiner blandad med utsökt brandy. En smaksenastion svår att jämföra och unik i sitt slag.

"Njutning, inspiration och ansvarsfullt drickande"