Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
malfy gin rosa.jpg
Art. nr
87738
Pris
399 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
41 %

Malfy Gin Rosa

Klassisk torr premiumgin med italiensk twist. Gjord med traditionella ginkryddor och det klara kalla källvattnet från berget Monviso. Destillerad med enbär och smaksatt med rosa grapefrukt och rabarber. Extraordinär fräsch gin perfekt för cocktails.

 • Land

  Italien

 • Producent

  Biggar & Leith

 • Region

  Amalfi

 • Doft

  Frisk och fräsch doft av grapefrukt, rabarber och citrus.

 • Smak

  Rik smak av rabarber, röd grapefrukt, citrus, ton av anis, enbär med lång eftersmak.

 • Övrigt

  Malfy är en superpremiumgin från Italien inspirerad av den bedövande vackra Amalfikusten. Destilleriet använde sig av traditionella produktionsmetoder som går tillbaka till 1200-talet. De köper bara lokala kryddor tillsammans med solmogen frukt från Amalfikusten för att få en riktigt fräsch och naturlig doft och smak.

  Till Malfy Gin Pink används enbär, rosa grapefrukt (från Sicilien), italiensk rabarber, koriander, Cassia bark (kinesisk kanel), angelikarot, orrisrot, lakritsrot, citron- och apelsinskal (från Amalfi).

  Flaskans symbol kommer från den italienska regattans fartyg som trafikerade Amalfikusten och de är dessutom handmålade med gamla italienska tekniker. Korken är gjort till 100% av italiensk kork.