Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
malfy gin con limone.jpg

Malfy Gin Con Limone

399 kr,
art.nr. 82211

Klassisk torr premiumgin med italiensk twist. Gjord med traditionella ginkryddor och det klara kalla källvattnet från berget Monviso. Destillerad med skal från Sfusatocitroner som ger en underbar doft och smak av citron.

 • Land

  Italien

 • Producent

  Biggar & Leith

 • Alkoholhalt

  41 %

 • Doft

  Nyanserad doft av aromatisk citrus till en bakgrund av enbär.

 • Smak

  Delikat , fräsch med inslag av citron med en balanserad och komplex eftersmak.

Malfy är en superpremiumgin från Italien inspirerad av den bedövande vackra Amalfikusten. Destilleriet använde sig av traditionella produktionsmetoder som går tillbaka till 1200-talet. De köper bara lokala kryddor tillsammans med solmogen frukt från Amalfikusten för att få en riktigt fräsch och naturlig doft och smak.

Till Malfy Gin Con Limone används enbär, citronskal (från Amalfi), Cassia bark (kinesisk kanel), angelikarot, orrisrot, lakritsrot, apelsin (från Amalfi) och sicilianska grapefruktskal.

Flaskans symbol kommer från den italienska regattans fartyg som trafikerade Amalfikusten och de är dessutom handmålade med gamla italienska tekniker. Korken är gjort till 100% av italiensk kork.