Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
malfy gin con arancia.jpg
Art. nr
82419
Pris
399 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
41 %

Malfy Gin Con Arancia

Klassisk torr premiumgin med italiensk twist. Gjord med traditionella ginkryddor och det klara kalla källvattnet från berget Monviso. Destillerad och smaksatt med Sicilianska blodapelsiner som ger en extraordinär delikat fräschör.

 • Land

  Italien

 • Producent

  Biggar & Leith

 • Region

  Amalfi

 • Doft

  Komplex doft av apelsinblomma och citrustoner till en bakgrund av enbär

 • Smak

  Härlig blodapelsin med friska citrussmaker i kombination med örter.

 • Övrigt

  Malfy är en superpremiumgin från Italien inspirerad av den bedövande vackra Amalfikusten. Destilleriet använde sig av traditionella produktionsmetoder som går tillbaka till 1200-talet. De köper bara lokala kryddor tillsammans med solmogen frukt från Amalfikusten för att få en riktigt fräsch och naturlig doft och smak.

  Till Malfy Gin Con Arancia används enbär, apelsinskal (från Sicilien), koriander, Cassia bark (kinesisk kanel), angelikarot, lakritsrot, citronskal (från Amalfi) och sicilianska grapefruktskal.

  Flaskans symbol kommer från den italienska regattans fartyg som trafikerade Amalfikusten och de är dessutom handmålade med gamla italienska tekniker. Korken är gjort till 100% av italiensk kork.