Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Wild Strawberry_375x1024px_E_NR-2727.JPG

Likör

De Kuyper Wild Strawberry

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuypers är den givna ledande genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Doft

  Stor och frisk med tydlig karaktär av smultron.

 • Smak

  Söt, fruktig och mycket frisk smak av smultron.

 • Land

  Nederländerna

 • Alkoholhalt

  23 %

Volymer

Art. Nr 86544

Volym 500 ml

Pris 160 kr

 

Överdådiga, livfulla, saftiga och söta jordgubbar pratar till fantasin. Om inte ditt så absolut vårt. Mycket bestämt ville vi fånga den fulla jordgubbssensationen och skapa en fantastisk cocktailingrediens. Och gissa vad, vilda jordgubbar fungerar fantastiskt bra med alkohol. Denna likör drar inte bara ut söt jordgubbe ur varje droppe, det visar också upp toner av honung, körsbär och färska apelsiner.

"Make a New Friend Every Day"