Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Watermelon_375x1024px_E_NR-2622.JPG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Watermelon

157 kr,
art.nr. 81245

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuypers är den givna ledande genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  20 %

 • Doft

  Stor, frisk och intensiv av vattenmelon och citrus.

 • Smak

  Söt och fräsch vattenmelon.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

81245 700 ml 157 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

 

Du kanske inte tror det, men av alla frukter är vattenmelon förmodligen den svåraste nöden att knäcka. Det är nästan omöjligt att fånga den färska smaken, men på något sätt har vi lyckats. För att göra en lång historia kort ersatte vi vattnet i vattenmelon med alkohol och resultatet är denna ljusröda, saftiga likör. Oavsett vilken arom du letar efter i en mogen vattenmelon hittar du den i denna flaska.