Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
de kuyper triple sec.jpg

Likör

De Kuyper Triple Sec

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuypers är den givna ledande genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Doft

  Stor och intensiv ton av citrusfrukter.

 • Smak

  Söt, fruktig och mycket frisk med intensiv karaktär av pomerans, citron och apelsin.

 • Land

  Nederländerna

 • Alkoholhalt

  40 %

Volymer

Art. Nr 763

Volym 500 ml

Pris 199 kr

I baren är Triple Sec som en familjemedlem. Receptet går tillbaka till början av 1800-talet och har kopierats och ändrats sedan dess. Vi tog sikte på den ökända cocktail kryddan, förstärkte och förlängde citrussmaken. Genom att destillera de torkade skalen av söta och bittra apelsiner, blanda noggrant, kom vi fram till den här typen av likör.

"Make a New Friend Every Day"