Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Sour Rhubarb_375x1024px_E_NR-2754.JPG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Sour Rhubarb

145 kr,
art.nr. 87546

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  15 %

 • Doft

  Stor, generös av karamell och rabarber.

 • Smak

  Stor, generös av karamell och rabarber.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

87546 500 ml 145 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

 

Visst är rabarber en förvärvad smak. Växtens skarpa och sura smak är så stark att den är nära oätlig utan förberedelse. Du måste bryta sönder de råa stjälkarna med en riklig sötma för att göra det smakligt. Till denna likör koncentrerade vi oss på bettet. När vi har lagt till lite bitterhet från rabarberskalet skapade vi den här fräscha, söta och sura sensationen.