Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
De Kuyper Sour Grapefruit (for dark backgrounds)_375x1024px_E_NR-2928.JPG

De Kuyper Sour Grapefruit

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Doft

  Generös och fräsch doft av grapefrukt.

 • Smak

  Söt och mycket frisk smak av grapefrukt, citron och angenämt bitter inslag.

 • Land

  Nederländerna

 • Alkoholhalt

  15 %

Volymer

Art. Nr 87458

Volym 500 ml

Pris 136 kr

Citrus är guds gåva till destillerierna. Fruktens fräschhet och fräckhet är ojämförbar - vi gråter för att få till dess essence i våra likörer. Grapefrukt är särskilt smaklig, för dess smakkoncentration gör mirakel med neutral sprit. Fruktens subtila sötma och delikata smakprofil av sura och bittra toner gör den till en mycket bra ingrediens till en uppfriskande cocktail.

"We Are All Passionate Creators"