Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Raspberry_375x1024px_E_NR-2744.JPG
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Raspberry

151 kr,
art.nr. 86944

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  16 %

 • Doft

  Stor och frisk med tydlig karaktär av hallon.

 • Smak

  Söt, fruktig och mycket frisk smak av hallon.

Art. Nr:

Volym:

Pris:

86944 500 ml 151 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

Att destillera hallon är en fin konst. Frukten är så ömtålig att den nästan går sönder när du plockar den. Precis som björnbär är hallon en sammansättning av många små bär. Men till skillnad från sin svarta morbror, har ett hallon ingen kärna. I denna likör vi buteljerat detta fruktiga och känsliga väsen av färska hallon. Berikat neutral sprit med naturens finaste frukt.