Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
melon_web.jpg
Avec
Dessert
Cocktail

Likör

De Kuyper Melon

156 kr,
art.nr. 80632

För att få fram precis rätt smak av saftig melon till De Kuyper Melon låter man fullt mogna meloner laka ur smak i neutral sprit för att sedan destilleras till ett naturligt extrakt. De Kuyper är världens största producent av cocktaillikörer och har varit familjeägt sedan 1695. Samtliga De Kuypers likörer är tillverkade med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor.

 • Land

  Nederländerna

 • Producent

  De Kuyper

 • Alkoholhalt

  15 %

 • Doft

  Fruktig doft med tydlig melon

 • Smak

  Välbalanserad smak av mogen melon och fruktigt avslut

Art. Nr:

Volym:

Pris:

80632 500 ml 156 kr Ladda ner produktblad
Ladda ner produktblad

De Kuyper är ett av Nederländernas äldsta familjeföretag. Företaget grundades redan 1695 av tunnbindare Petrus De Kuyper och hans hustru Anna Custer. Under 1750-talet gick man från att tillverka tunnor till att bli spritproducenter. Från början genever men senare även gin och slutligen likörer som idag är familjens huvudgren. Idag är man både störst och världsledande inom produktionen av cocktaillikörer. Samtliga likörer är tillverkade med äkta smaksättningar av de olika frukter, bär, örter och kryddor som de olika serierna rymmer.