Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Melon_375x1024px_E_NR-2734.JPG

Likör

De Kuyper Melon

Alla De Kupers likörer är gjorda med äkta smaksättningar av frukter, bär och kryddor. Det ger en naturlig smak och gör de till överlägsna drinkingredienser. De Kuyper är Nederländernas nionde äldsta familjeföretag och väl etablerad som världens största producent av cocktaillikörer. De Kuyper är den givna ledaren genom en ständig produktutveckling. Since 1695.

 • Doft

  Fruktig med tydlig karaktär av melon.

 • Smak

  Välbalanserad söt smak av melon.

 • Land

  Nederländerna

 • Alkoholhalt

  24 %

Volymer

Art. Nr 80632

Volym 500 ml

Pris 154 kr

Här är något att komma ihåg: du kan inte förfalska smaken av en mogen melon. Människor spenderar förmögenheter för att hitta rätt formel, men vi föredrar att arbeta med den riktiga frukten. Meloner som mognat i rikligt med solljus, blir saftiga, josiga med riktigt fräsch frukt. Och när vi har extraherat essensen, lämnar vi den där, tillsätter bara neutral sprit. Det här är melon i sin renaste form.

"We Are All Passionate Creators"